Scroll naar de inhoud
Meer waarde voor Woerden

9 februari 2023 inloopbijeenkomst Watermolenlaan 1

Inloopbijeenkomst woningbouwplannen Watermolenlaan 1

Ter Steege wil woningen bouwen op de locatie Watermolenlaan 1 in Woerden (huidige locatie Kamer van Koophandel). Het gaat om een mix van circa 134 appartementen en eengezinswoningen, boven op een halfverdiepte parkeergarage. Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst over deze plannen.

 

Inloopbijeenkomst

donderdag 9 februari 2023

tijd: 18.30 – 20.00 uur

Locatie: De Hofclub Woerden, Zaagmolenlaan 4

 

Wat kunt u verwachten?

Ter Steege licht de plannen graag toe. Ook is er informatie over het bestemmingsplan. Er is alle gelegenheid om uw reactie te geven en vragen te stellen. Op deze avond is er nog géén verhuur- of verkoopinformatie beschikbaar. Ook de gemeente Woerden, de architect en de bestemmingsplanadviseur zijn aanwezig. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

 

Ontwerpbestemmingsplan

De bouw start vermoedelijk pas over 2 jaar. Daarvoor is wel een wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk. Daarin staat hoe de grond gebruikt mag worden en wat er gebouwd mag worden. Vanaf 20 januari 2023 ligt dit ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op de website ruimtelijkeplannen.nl vinden. Kijk voor meer informatie ook in de rubriek Bekendmakingen van huis-aan-huis blad Het Kontakt van 19 januari 2023.