Scroll naar de inhoud
Koppel op een bank
Meer waarde voor Woerden

Nieuwbouw

Filter resultaten:

Zaagmolenlaan 4

Pure Development is sinds maart 2022 eigenaar van het kantoorgebouw aan de Zaagmolenlaan 4. Op dit moment is het gebouw deels verhuurd aan verschillende bedrijven. Op termijn wil Pure Development de bestaande bebouwing slopen en op deze locatie circa 65 appartementen bouwen, waarvan 20% sociale huur, 10% middenhuur en 20% in de categorie betaalbaar.
Lees meer

Watermolenlaan 1

Het plan voor Watermolenlaan 1 gaat op dit moment uit van 11 eengezinswoningen en 123 appartementen. Circa 20% van de woningen valt in de sociale huur, circa 15% in de middenhuur. De overige woningen zijn een mix van huur en koop in hogere prijsklassen.
Lees meer

The Mill / de Molenhoek

Op een centrale plek in Nieuw-Middelland, op loopafstand van het centrum en het NS-station van Woerden, worden 72 huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin. Het gaat om appartementen in de middenhuur, die allemaal zicht hebben op de groene, gezamenlijke binnentuin.
Lees meer

De Houttuin

De locatie van het voormalige FNV-hoofdkantoor in Woerden is de eerste plek in Nieuw-Middelland waar een verouderd kantoorgebouw plaats maakt voor nieuwe woningen. Het project De Houttuin bestaat uit zes appartementengebouwen met in totaal 265 huur- en koopwoningen.
Lees meer