Scroll naar de inhoud
Koppel op een bank
Meer waarde voor Woerden

Nieuws

Een compleet overzicht van de meest recente ontwikkelingen en nieuwsberichten vindt u op de pagina. Om het zoeken te vergemakkelijken kunt u in het menu aangeven in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent.

Officieel startsein nieuwbouw 265 duurzame appartementen De Houttuin in Woerden

Gedeputeerde van de provincie Utrecht, Rob van Muilekom en wethouder van de gemeente Woerden, Arjan Noorthoek hebben met het slaan van een paal het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw van 265 duurzame appartementen in de Houttuin in Woerden.
Lees meer

Start bouw De Houttuin komt snel dichterbij

De bouw van de eerste woningen in Nieuw-Middelland kan bijna beginnen!
Lees meer

Overeenkomst gemeente Woerden en Sustay voor 72 huurappartementen in De Molenhoek

Sustay en gemeente Woerden tekenden op maandag 1 maart de overeenkomst voor de ontwikkeling van het project De Molenhoek aan de Zaagmolenlaan 12 in Woerden.
Lees meer
Sloop voormalig FNV-kantoor

Sloop voormalige FNV-pand in Woerden

Met de sloop van het voormalige FNV-pand maakt het eerste leegstaande kantoorpand op Nieuw-Middelland plaats voor nieuwe woningen.
Lees meer

Gedeputeerde Huib van Essen over Nieuw-Middelland

Nieuw-Middelland in de gemeente Woerden is volgens gedeputeerde Huib van Essen (ruimtelijke ontwikkeling) een prachtig voorbeeld van hoe een kantorengebied-met-leegstand kan transformeren tot fraai woongebied.
Lees meer
spinnenweb legt verbanden

Spinnenwebdiagram brengt dwarsverbanden in Woerden

Projectleider Jeroen van Lemmen vertelt in een artikel van Platform31 over de ambities, de uitdagingen én het spinnenwebdiagram in Nieuw-Middelland.
Lees meer